Vakiomalliperuukit

Belle Madame vakiomalliperuukit tarjoavat valinnanvaraa ja monimuotoisuutta

Dening Hair on yli 50 vuoden ajan menestyksekkäästi peruukkien, tupeiden, pidennysten ja hiuslisäkkeiden maahantuontiin sekä tukkumyyntiin erikoistunut saksalainen perheyritys. Tuotemerkit Belle Madame ja Manager Top edustavat korkeaa laatua alalla tarjoten paljon valinnanvaraa sekä monimuotoisuutta keinokuituperuukkien värien, pituuksien ja koon suhteen.

Ensiluokkainen muotoilu, erinomainen työstö, erittäin kevyet materiaalit, täydellinen istuvuus ja monipuoliset värit ovat ominaisia Belle Madame -malliston malleille. Tuotemerkkiä kehitetään jatkuvasti ja mukautetaan uusimpiin kampaus- sekä värisuuntauksiin ja uusimpaan tuotantotekniikkaan.

CE-sertifikaatti turvallisuuden takeena

Vain paras on tarpeeksi hyvä asiakkaillemme. Siksi kaikki Belle Madame peruukit ja hiuslisäkkeet sekä kaikki Manager Top -hiusjärjestelmät ovat saaneet CE-merkinnän. Tämä tarkoittaa, että  ne luokitellaan lääketieteellisiksi tuotteiksi EU: n direktiivin 93/42/ ETY mukaisesti. CE-sertifikaatti on tiukka materiaalien ja tuotannon suhteen. Tämä on tae siitä, että tuotteet ovat tarkoituksenmukaisia ja turvallisia käyttäjille. Dening Hair vakuuttaa valmistajana omalla vastuullaan, että peruukit, hiuskappaleet ja hiusjärjestelmät ovat tämän direktiivin lääketieteellisiä laitteita koskevien perusvaatimusten mukaisia.

Kauttamme saat tilattua kaikki Belle Madame -malliston keinokuituperuukit. Toimitiloissamme Helsingin Alppilassa on esillä muutamia suosittuja malleja, joita voi tarvittaessa tulla katsomaan ja sovittamaan.