Maskeeraus

Maskeeraus- ja kampaajapalvelut tuotannoille, tv-yhtiöille sekä mainosproduktioihin

Me Hiusateljee Winter & Aallolla olemme hiusalan ja maskeerauksen pitkän linjan ammattilaisia. Kokemuksemme teatterimaskeerauksen, tv- ja elokuvamaskeerauksen, sekä erikoisefektien ja lehtikuvausten parissa on hionut meistä alamme huippuosaajia. Palvelemme asiakkaitamme intohimolla ja ammattitaidolla pilke silmäkulmassa.

Toteutamme tuotannoille myös erikoisefektien suunnittelutyöt. Kauttamme saat aitohius- ja keinokuituperuukit sekä irtokarvat, viikset, parrat ja pulisongit vuokrattuna tai mittatilaustyönä. Lisäksi saat tilattua kauttamme irtopalat, joiden materiaaleina mm. silikoni, prosaide ja proBondo.

Tiina Winter

Parturi-kampaaja, eko-kampaaja, maskeeraaja, peruukkimestari
Alalla vuodesta 1998

Erityisosaaminen: eko-kampaaja, peruukkien ja karvojen valmistus sekä muokkaus, erikoistehosteiden valmistus ja kiinnitys, maskisuunnittelu, mainos-, tv- ja elokuvatyöt

Mira Aalto

Parturi-kampaaja, maskeeraaja
Alalla vuodesta 1995

Erityisosaaminen: peruukkien ja karvojen käsittely sekä muokkaus, erikoismaskeeraukset kuten vanhennus, veri ja ruhjeet, hahmot, silikonipalat sekä maskisuunnittelu, mainos-, tv- ja elokuvatyöt

Kauttamme saa vuokrata tai ostaa keinokuitu- tai aitohiusperuukkeja. Meiltä onnistuu myös tilata uusi peruukki mittojen mukaan ja voimme vuokrata sen erityishintaan, mikäli henkilö tai tuotanto ei halua ostaa tilaamaansa peruukkia. Hinnasto myös naamakarvojen vuokraukseen tai ostoon löytyy alla olevasta linkistä.